Ponti Beach Hotel

Ponti Beach Hotel

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Η πιό ενδιαφέρουσα πρόταση για να βγείτε μόνιμα από την κρίση

Συνεργαστείτε με την LR!

Γιατί να γίνω πελάτης ή να είμαι συνεργάτης με την LR;

Η LR Health & Beauty ξεκίνησε σαν αρωματοποιία το 1985.

Από πολύ νωρίς έδειξε ότι ήταν μια εταιρία που ενδιαφερόταν να δώσει στους πελάτες της όχι μόνο κορυφαίας ποιότητας προιόντα, αλλά και καινοτόμα για την εποχή τους.

Μέσα από την τεράστια εμπειρία όλων αυτών των ετών, σήμερα παρέχει στους πελάτες της διαφορετικές, ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων. 

Μια από τις στιγμές ορόσημο για την ιστορία της ήταν όταν το 2002 παρουσίασε στην γκάμα της τον πρώτο χυμό Αλόης με μέλι. Ένα προιόν πιστοποιημένο από το Institute Fresenius, την πιο αυστηρή ανεξάρτητη αρχή πιστοποιήσεων στην Ευρώπη. 

Μπορείτε να δείτε το timeline που σας έχουμε πιο κάτω από το επίσημο site της LR Health & Beauty που επισημαίνει την συγκεκριμένη περίοδο.

Σήμερα η LR έχει εξελίξει πολύ περισσότερο το σκεπτικό εκείνης της εποχής! Δεν δημιουργεί απλώς νέα ή καινοτόμα προϊόντα, αλλά ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού από τα δικά της ολοκληρωμένα συστήματα προϊόντων.

Τι σημαίνει ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων:

Για τον πελάτη:
Για την κορυφαία γκάμα των προϊόντων της!
Είναι μία σειρά εξειδικευμένων προϊόντων με την ιδιαιτερότητα ότι λειτουργούν συνδυαστικά, αφήνοντας τα συστατικά τους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για ένα καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα κάθε προϊόν να λειτουργεί ανεξάρτητα! Αυτή η ευελιξία δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες επιλογές στην αγορά των προϊόντων, μεγαλύτερη ευελιξία στην επικοινωνία με τους πελάτες, χωρίς να τους στερεί ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Για τον συνεργάτη:
Επίσης για κάθε ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων, παρέχονται από την LR Health & Beauty ολοκληρωμένα βοηθήματα εκπαίδευσης των συνεργατών, κάνοντας έτσι πολύ πιο άμεση την ενημέρωση τους. 

Οι συνεργάτες αισθάνονται αυτοπεποίθηση όχι μόνο γιατί γνωρίζουν αλλά και γιατί έχουν στα χέρια τους και συγκεκριμένους οδηγούς με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να έχουν άριστα αποτελέσματα στην προσέγγιση και την παρουσίαση. 

Η στρατηγική αυτή οδηγεί στο να μπορούν οι συνεργάτες να αισθάνονται πολύ γρήγορα έτοιμοι, χωρίς καθυστερήσεις για ιδιαίτερες εκπαιδεύσεις, να εκπαιδεύονται επάνω στη δουλειά την στιγμή που ασχολούνται μαζί της, (μαζί με τον άνθρωπο που τους σύστησε) να κάνουν το on-the-job training (εκπαίδευση ταυτόχρονη με την δουλειά) και άρα να αυξάνουν το εισόδημα τους το ίδιο άμεσα και γρήγορα από τις πρώτες μέρες!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε συνοπτικά την γκάμα των προϊόντων της LR:

Γκάμα των προϊόντων της LR σήμερα:

1. Αρώματα
2. Δύο διαφορετικές σειρές Make-up
3. Περιποίηση άκρων
4. Σειρά περιποίησης για όλη την οικογένεια
5. Αντιβακτιριακή σειρά Microsilver Plus (σειρά με νανο-άργυρο)
6. Προϊόντα για τα μαλλιά (άνδρες + γυναίκες)
7. Χυμοί Αλόης με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα
8. Επιδερμικά θεραπευτικά προϊόντα Αλόης Βέρα
9. Καλλυντικά προϊόντα Αλόης Βέρα
10. Παιδική σειρά προϊόντων Αλόη Βέρα
11. Αντιηλιακή σειρά προϊόντων Αλόης Βέρα
12. Ολοκληρωμένο σύστημα προσωπικής περιποίησης Zeitgard

Συμπληρώματα διατροφής:

1. Για σώμα και πνεύμα
2. Για προστασία του οργανισμού
3. Φυσική υποστήριξη
4. Βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία
5. Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης βάρους
6. Ευεξία
7. Καρδιά
8. Κίνηση

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την σειρά προϊόντων της LR Health & Beauty μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Μπορούμε να σας αποστείλουμε (δωρεάν) τους καταλόγους της LR ή ηλεκτρονικά όπου και να βρίσκεστε.

Ευχαριστούμε πολύ,

Θέλετε να ξεκινήσετε με την LR Health & Beauty και δεν γνωρίζετε κάποιον;
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ: https://www.lrworld.com/EleniMpismpiki