Ponti Beach Hotel

Ponti Beach Hotel

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος, ο Γεωπόνος Κωνσταντίνος Μπέλλος, θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Α. Καχριμάνη επικεφαλής του συνδυασμού "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου"

Ο Κωνσταντίνος Μπέλλος είναι γιος του Τάσου Μπέλλου (γεωπόνου) και της Καίτης Γεωργίου-Μπέλλου. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Άρτα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ζάκα (καθηγήτρια αγγλικών) και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Αποφοίτησε από το 2ο γενικό Λύκειο Άρτας.

Φοίτησε διαδοχικά στο Facoltà di Scienze Agrarie Universita της Πίζας στην Ιταλία και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων της πόλης μας και παράλληλα ενεργό μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας όπου υπήρξε πρόεδρος επί 3 συνεχόμενες διετίες και τώρα μέλος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (γεωπόνος) από το 1996.

Αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη και επικεφαλής της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» κ. Αλέξ. Καχριμάνη, να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στην Π.Ε Άρτας στις
εκλογές της 26ης Μαΐου.

Επέλεξε να συμπορευθεί με την παράταξη του κ. Καχριμάνη, θέλοντας να βοηθήσει με τις δικές του δυνάμεις στη συνέχιση του σημαντικού έργου που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Άρτα, με την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, με τις δράσεις στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής, με τη διαμόρφωση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, με τη στήριξη όλων των μορφών κοινωνικής πολιτικής και τις δράσεις, τα έργα και τις πρωτοβουλίες προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και των οικοσυστημάτων.

Το έργο αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να ενισχυθεί. Αυτό αποτελεί πρωταρχικό του μέλημα, βασική του σκέψη και προτεραιότητα.

Απευθυνόμενος στους πολίτες της Π.Ε Άρτας, ζητά τη στήριξή τους, για να συμβάλλει κι αυτός, με τη δική του προσωπική και επαγγελματική εμπειρία, με τη γνώση και τη θετική διάθεση, ώστε να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά!