Ponti Beach Hotel

Ponti Beach Hotel

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Μαρία (Μάρω) Νάκα. Μια δυναμική παρουσία στον συνδυασμό "Γέφυρα στο Μέλλον"


Η Μαρία (Μάρω) Νάκα σε συνέντευξή της στo salpiga.blogspot.gr για την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Ιωάννη Παπαλέξη, μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Επενδύουμε στα παιδιά μας, επενδύουμε στο μέλλον μας

Ως μητέρα δύο ανήλικων αγοριών, οι απαιτήσεις μου και οι προσδοκίες μου από την πόλη στην οποία ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου αλλάξανε προτεραιότητα!

Πρωταρχική μου απαίτηση λοιπόν ήταν να ζω σε ένα ασφαλές περιβάλλον! Τόσο από τα αυτοκίνητα, όσο και από εξωτερικούς κινδύνους. Να ζω σε μία πόλη καθαρή, περιποιημένη, νοικοκυρεμένη. Με άνετους δρόμους, με χώρους στάθμευσης, με ασφαλείς πεζόδρομους, ευρύχωρα πεζοδρόμια, καταπράσινα πάρκα, σύγχρονους παιδότοπους, με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, με
σεβασμό προς τον πολίτη και μια πόλη φιλόξενη στον επισκέπτη.

Για όσα λοιπόν ένας γονιός επιθυμεί για τα παιδιά του, γι' αυτά θα αγωνιστώ! Αφού μπορούμε να το κάνουμε στο σπίτι μας, μπορούμε να το κάνουμε και στον δήμο μας"!

Νάκα Μαρία (Μάρω)
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος


Βιογραφικό
Η Μάρω Νάκα, είναι πτυχιούχος του τμήματος αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και καθηγήτρια αγγλικών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Αρταίων το 2011-2014 με δήμαρχο τον Γιάννη Παπαλέξη. 

Κατά τη θητεία της υπήρξε υπεύθυνη της νεοϊδρυθείσας δημοτικής πινακοθήκης «Γιάννης Μόραλης» με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων, τόσο στα εικαστικά, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη μορφή πολιτιστικών, θέτοντας τις βάσεις ώστε να αποτελέσει κοιτίδα πολιτισμού. 

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ.του νομικού προσώπου του δήμου σε θέματα παιδείας-αθλητισμού-πολιτισμού, γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και μέλος του Δ Σ. στην ΔΕΥΑ. 

Είναι μέλος του ορειβατικού συλλόγου Άρτας, του συλλόγου δρομέων Άρτας και του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών.