Ponti Beach Hotel

Ponti Beach Hotel

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Δήλωση - Μήνυμα για τη νίκη που έρχεται, από τον Γ. Παπαλέξη στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου

Παρουσία πλήθους κόσμου και υποψηφίων συμβούλων πραγματοποιήθηκαν πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Γέφυρα στο Μέλλον», με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Παπαλέξη.

Στην τοποθέτησή του, ο υποψήφιος δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε με βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός του θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών, όπου και θα τις κερδίσει.

«Tο γεγονός ότι είμαστε όλοι εδώ σήμερα σημαίνει ότι όσα μας ενώνουν είναι πολλά. Και ότι τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν να συνθέσουμε και να προβάλουμε μια νέα ατζέντα για την πόλη μας. Με τιμά η πρόσκληση σας και με τιμά η παρουσία τόσων καλών φίλων.

«Είμαστε οι καλύτεροι και δεν μπορεί κανένας να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να το πιστεύουμε αυτό» είπε ακόμη. «Απευθυνόμαστε στην κοινωνία, τους κοιτάμε στα μάτια και ζητάμε την στήριξή τους ώστε να πάμε την Άρτα μπροστά».

Ο κ. Παπαλέξης κάλεσε όλους του υποψήφιους να δώσουν τον αγώνα πόρτα – πόρτα, δυνατά, με αγώνα, πειθώ και επιχειρήματα.



Στην φωτογραφία μεταξύ άλλων:
Θωμάς Τσιρογιάννης, Χριστίνα Σπάκα, Μάρω Νάκα, Νικολέττα Μαντέλου, Αναστασία Κατσαντούλα, Γιώργος Μπουργάνης.


«Πλέον – συνέχισε ο κ.Παπαλέξης – έχουμε έναν ΣΤΟΧΟ.

Χωρίς ανάσα, χωρίς διακοπή, να δούμε και να συζητήσουμε με όλους τους πολίτες. Να ξεδιαλύνουμε συγχύσεις που σκόπιμα καλλιεργούνται από ορισμένους. Να βοηθήσουμε τους πολίτες να στείλουν ξεκάθαρο το μήνυμά τους, το μήνυμα που θέλουν, το μήνυμα που θέλουμε».